Live Video Culisele Untold 2019 şi Campania "Dăruieşte viaţă": două camere sterile la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii

Culisele Untold 2019 şi Campania "Dăruieşte viaţă": două camere sterile la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii

Edy Chereji, director de marketing şi comunicare Untold, este invitatul emisiunii 1 la 1, de vineri, al ZIUA LIVE, moderată de jurnalista Anca Mureşan. 

Emisiunea poate fi urmărită LIVE, începând cu ora 13.00, mai jos şi pe pagina de Facebook ZIUA de CLUJ. 

Untold şi Asociația Dăruiește Viață au construit primele două camere sterile din Cluj-Napoca, la Spitalul Clinic de Urgenţa pentru Copii, pentru a asigura pacienţilor tratamentul corespunzător în cazul leucemiilor şi a altor tipuri de cancer.  Sunt primele camere sterile construite în Cluj-Napoca, într-o secție de onco-hematologie și acestea vor asigura creșterea ratei de supraviețuire a copiilor bolnavi de cancer tratați în cadrul Spitalului de Pediatrie II. De altfel sunt singurele camere de acest gen din Transilvania. La Spitalul de Copii din Cluj-Napoca sunt tratați anual sute de copii la secția de hemato- oncologie.

Culisele Untold 2019 şi Campania

Proiectul a presupus recompartimentarea spațiului astfel încât să putem crea un adevărat sistem de camere sterile, care presupune un SAS cu presiune pozitivă, din care se intră în cele două camere sterile care au la rândul lor o presiune pozitivă mai mare decât cea din SAS. Această presiune asigură sterilitatea aerului: în momentul deschiderii ușilor presiunea pozitivă împiedică aerul să intre în SAS sau în camere, astfel că niciun microb nu pătrunde în spațiul în care se află copilul cu imunitate scăzută. Instalația de tratare a aerului este cea care asigură această diferență de presiune între cele 3 zone: hol, SAS și camere, monitorizează presiunea și asigură condițiile necesare de puritate a aerului printr-un sistem de filtre hepa. Sistemul de acces în compartimentul steril este de tip interlock, care nu permite deschiderea simultană a ușilor SAS-ului și camerelor.

Camerele sunt prevăzute fiecare cu un pat pentru un singur pacient, dar copiii au nevoie să fie însoțiți de mamele lor pe parcursul tratamentului, astfel că există în dotare canapele speciale pentru mame. Toate materialele folosite sunt speciale pentru astfel de medii, iar saloanele sunt dotate cu paturi acționate electric, care asigură un confort sporit pacientului, dar și cu canapele pentru mamele care îi însoțesc pe copii pe toata perioada tratamentului.

Proiectul a costat 100.000 euro. Campania "Dăruieşte viaţă" a demerat în 2017 şi a continuat până în martie 2018, iar fanii festivalului au avut ocazia sa se implice în această campanie şi să doneze 2 euro printr-un SMS la 8844 cu mesajul SPITAL.

UNTOLD 2019. PRIMII ARTIŞTI CONFIRMAŢI 

Peste 200 de artişti internaţionali vor urca pe cele 9 scene Untold în 2019, festival ce va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Primii artiști anuntați în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. Prețul final al abonamentelor va fi de 169 de euro, plus taxe, iar cele VIP vor costa 339 de euro, plus taxe.

PESTE 350.000 DE PERSOANE LA UNTOLD 2018. 45 DE MILIOANE DE EURO PENTRU CLUJ 

La ediţia din 2018 Untold au participat 355.000 de oameni veniţi din întreaga lume, alături de 200 de artişti internaţionali, între aceştia regăsindu-se Armin van Buure, The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike.Trupa Black Eyed Peas a urcat pentru prima dată pe scena festivalului, iar artiştii americani au rămas uimiţi şi impresionaţi de publicul din România, dar şi de producţia festivalului. 

O creştere semnificativă s-a observat şi în 2018, în privința numărului de turişti străini care au participat la Untold. În cele patru zile, 35.000 de turişti străini au venit în Cluj-Napoca, din toate colţurile lumii. În 2018, Untold a atras în cele patru zile, în comunitatea clujeană, 45 de milioane de euro. 

Comenteaza