Video Foto Culiță Sterp, din nou la Cluj-Napoca. Pentru acte de caritate

Culiță Sterp, din nou la Cluj-Napoca. Pentru acte de caritate
Culiță Sterp, din nou la Cluj, pentru acte de caritate
Culiță Sterp, din nou la Cluj, pentru acte de caritate
Culiță Sterp, din nou la Cluj, pentru acte de caritate
Culiță Sterp, din nou la Cluj, pentru acte de caritate
Culiță Sterp, din nou la Cluj, pentru acte de caritate

Culiță Sterp, manelistul care era băut și consumase droguri în când a produs accidentul din centrul municipiului Cluj-Napoca, trecând pe culoarea roşie a semaforului, părăsind apoi locul accidentului, a trecut la acte de caritate pentru copiii de la Casa de copii de tip familial ”Lukas”. 

Manelistul Culiță Sterp a făcut recent o bucurie copiilor de la Casa de copii de tip familial ”Lukas” din Turda și i-a îndemnat și pe alții să-i ajute ”pentru că au cheltuieli foarte mari doamnele cu ei mai ales de când s-a scumpit gazul și curentul”.

În postarea manelistului, acesta a confundat iniţial mall-ul din Cluj-Napoca la care s-a întâlnit cu copiii de la Casa de copii de tip familial ”Lukas”, iar apoi a greşit moşul. "Mergem cu nişte copii frumoşi la mall.

Suntem aicea la Iulius, adică la Polus de fapt... şi mergem un puc cu ei să le cumpărăm ceva de Moş Nicolae, de fapt a trecut Moş Nicolae, e Moş Crăciun acuma şi să vă îndemnăm şi pe voi dacă aveţi buna plăcere şi vreţi să îi ajutaţi şi voi cu ceva de luna cadourilor... ăsta-i scopul acestui vlog. Şi nu doar pe ei, ci pe toţi copiii care nu au părinţi", a transmis Sterp pe Facebook.  

Acesta i-a dus pe copii la cumpărături, apoi a luat masa împreună cu ei şi în cele din urmă au mers la cinematograf. 

”Urmăriți video de la început la sfârșit și faceți cunoștința cu acești copii minunati și talentați de la Casa de copii de tip familial “Lukas” din Turda! Fac acest video pt a vă îndemna și pe voi să îi ajutați cu cât puteți pt că au cheltuieli foarte mari doamnele cu ei mai ales de când s-a scumpit gazul și curentul! O să vă las un număr de cont și persoana de contact daca vreti să ii ajutați și voi, orice sumă este binevenită! Cont: RO91BTRLRONCRT0589855601

Titular Cont: Asociatia Resident SES, Persoana de contact: Daniela Constantinescu, Nr tel (0744) 246 970 Turda strada Curcubeului Nr 7. Mulțumiri speciale și asociației Asociatia IULIA BODEA că datorită lor am aflat de acești copii prin intermediul prietenului meu Andrei Razvan! Sărbători fericire tuturor!”, le-a transmis Culiță Sterp fanilor săi în postarea de pe Facebook care a strâns zeci de mii de like-uri. 

Amintim că în urmă cu o lună manelistul care era băut și consumase droguri a produs un accident în centrul municipiului Cluj-Napoca, trecând pe culoarea roşie a semaforului, părăsind apoi locul accidentului.

Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de aparatul radar cu 96 km/h, a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, iar, ulterior, a provocat un accident în centrul orașului, intrând pe roşu în intersecția Eroilor cu Piața Avram Iancu.

Artistul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică din zona Teatrului Național. Polițiștii au constatat că acesta era băut, iar, ulterior, rezultatele analizelor au arătat că era și drogat.

Ulterior magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca au respins cererea de ridicare a controlului judiciar depusă de Culiță Sterp. Artistul a cerut să fie lăsat să iasă din țară pe motiv că are concerte în străinătate.

Comenteaza