Culmea ignoranţei! A încercat să omoare un tânăr de 15 ani, crezându-l vinovat pentru că nu-i funcţiona internetul

Culmea ignoranţei! A încercat să omoare un tânăr de 15 ani, crezându-l vinovat pentru că nu-i funcţiona internetul
De fapt, agresoarea era cea care nu-şi plătise abonamentul.

Gabriel are 15 ani şi locuieşte împreună cu familia în municipiul Turda, pe strada Nicolae Teclu. Părinţii, nevoiaşi, nu i-au mai permis să urmeze şcoala şi, de atunci, acesta îşi petrece timpul alături de ei, îngrijind animalele turdenilor sau prestând diferite munci, cu ziua.

În această dimineață, el tocmai ieşea dintr-un spital clujean, sprijinit de mama lui, după o internare de zece zile. O mână a adolescentului, învelită în bandaj ghipsat, era legată cu un tifon, iar faţa acestuia trăda o durere profundă.

„Băiatul meu a fost atacat, pe 26 mai, cu o secure de către vecina noastră Paulina, dintr-un motiv pe care nici acum nu reuşesc să mi-l explic: nu-i funcţiona internetul şi a zis că fiul meu i l-a defectat! Vă daţi seama, ce-ar fi putut face fiul meu, care n-a avut niciodată acces la internetul ei", explică, indignată, mama băiatului.

„Eram pe afară şi ea a venit şi m-a întrebat, după ce m-a înjurat urât, că de ce i-am închis internetul. Eu i-am spus că n-a plătit şi trebuie neapărat să-l plătească dacă vrea să-l aibă. Atunci şi-a ieşit din minţi, a luat o secure şi a aruncat-o după mine. M-am ferit în ultima clipă şi cu mâna am spart o fereastră, rănindu-mă grav în ea. Apoi vecinii au chemat de urgenţă SMURD-ul, care m-a dus la Spitalul din Turda, unde am stat internat până acum", mărturiseşte, la rândul său, băiatul.

Abia umblând, cei doi au intrat astăzi dimineaţă în cabinetul medicilor legişti clujeni, unde, după consult, aceştia i-au recomandat victimei 30 de zile de îngrijiri medicale.

"Cu hârtia asta ne prezentăm acum la poliţie. O să vadă ea, Paulina, pentru că nu eu fac legea cu mâna mea şi pe deasupra o s-o dau şi în Tribunal", mai apucă să spună mama tânărului înainte de a ieşi din clădire.

Comenteaza