Cum "a făcut rost" de 10.000 de lei un bărbat din Cluj. Acum e după gratii

Cum "a făcut rost" de 10.000 de lei un bărbat din Cluj. Acum e după gratii

Un bărbat de 32 de ani, din comuna clujeană Luna, a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

În urma activităţilor informativ-operative şi a investigaţilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Turda au identificat şi reţinut, miercuri, 2 septembrie, pentru 24 de ore, un bărbat de 32 de ani, din comuna Luna, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

"În fapt, la data de 21 august, bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unui local de alimentaţie public, de pe raza localităţii Mihai Viteazu, de unde ar fi sustras suma de circa 7.000 de lei.

Totodată, la data de 12 iulie, cel în cauză ar fi pătruns prin forţarea căii de acces, a unei societăţi comerciale din municipiul Turda, de unde ar fi sustras un laptop în valoare de aproximativ 150 de euro.

De asemenea, în perioada 12-17 iunie, acesta ar fi forţat portiera unei autoutilitare, din care ar fi sustras mai multe documente şi o staţie de emisie-recepţie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei", precizează IPJ Cluj.

În aceeaşi perioadă, bărbatul ar fi pătruns în acelaşi mod în alte două autovehicule, însă fără a sustrage vreun bun.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza