Cum a fost „cumpărată” o fată de 14 ani de un om de afaceri din Cluj. A fost abuzată sexual timp de 1 an

Cum a fost „cumpărată” o fată de 14 ani de un om de afaceri din Cluj. A fost abuzată sexual timp de 1 an

Un om de afaceri clujean în vârstă de 50 de ani este judecat pentru că a întreținut relații sexuale cu o fată de numai 14 ani. Totul s-a petrecut cu acceptul mamei tinerei, trimisă şi ea în judecată.

Potrivit anchetatorilor, eleva l-a cunoscut pe bărbat la finalul anului 2018, prin intermediul unei colege de clasă, care ar fi avut şi ea o relaţie cu acesta. Pe fondul tensiunilor din familia fetei, care la acea vreme avea doar 14 ani, bărbatul a închiriat un apartament în Dej - pentru care plătea 300 de euro lunar - în care minora să locuiască alături de mama ei și de cei doi frați, de 17 și 8 ani. În acest apartament, bărbatul mergea şi întreţinea relaţii sexuale cu minora de 14 ani, totul petrecându-se cu acordul mamei fetei, conform stirileprotv.ro.

Totul a ieșit la iveală abia când tatăl fetei s-a interesat de situația fiicei sale. Pentru a strânge probe, procurorii au montat dispozitive de înregistrare în dormitorul fetei.

Omul de afaceri clujean a fost arestat la finalul anului 2019, iar procesul său este programat să înceapă la 21 septembrie, la judecătoria Dej.

Etichete
Comenteaza