Cum a pornit scandalul din Mărăști: 'A zis că bine a făcut Dumnezeu că mi-a dat din astea că suntem ţigani'

Cum a pornit scandalul din Mărăști: 'A zis că bine a făcut Dumnezeu că mi-a dat din astea că suntem ţigani'

Scandalul din Mărăști a ponit după ce, în autobuz, pesoanele implicate au avut un schimb de replici.

Denisa Covaci, victimă: A zis să ţinem distanţa, dar ţineam distanţa că doar aveam mască. Şi era al doilea scaun de la dumneaei, era foarte departe, scrie obsevatornews.ro (https://observatornews.ro/eveniment/tanara-dizabilitati-impinsa-scaun-rotile-364698.html)

În Mărăști, în mijlocul discuţiei aprinse, însoţitoarea femeii cu dizabilităţi aruncă nervos bastonul pe care îl avea în mână. Apoi, cea cu care se certa, o loveşte cu o umbrelă. Este momentul ce declanşează un val de gesturi revoltătoare. Tânăra cu dizabilităţi o loveşte cu scaunul electric pe cea care i-a agresat sora. Pentru o secundă, pare că scandalul s-a oprit, o parte dintre persoane pleacă.  Însă, un tânăr se întoarce din drum şi o împinge pe tânăra imobilizată în scaun cu rotile. Femeia cade la pământ.

Denisa Covaci, victimă: Mama lui s-a certat cu sora mea. Am întrebat-o pe sora mea care e problema. Doamna aia se uita la mine, a început să o înjure, că bine a făcut Dumnezeu că mi-a dat din astea că suntem ţigani murdari. Când a luat umbrela să îi dea soră-mi în burtă, am prins umbrela. Când am coborât mi-a dat mie cu umbrela aici. De repede să fug, era să inru în dumneaei că mi-a fost frică, m-am speriat.

Deşi zona este intens circulată, nimeni nu a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul. Abia după ce imaginile filmate de la una din ferestrele acestui bloc au fost postate pe Facebook, poliţiştii s-au autosesizat. Bărbatul de 28 de ani va fi cercetat în libertate.

Comenteaza