Foto Cum a reușit să scape violatorul din comuna Cășeiu. Judecătorul nu a venit la timp la muncă

A fost prins violatorul din comuna Cășeiu, căutat de polițiștii din Dej după ce a fugit din fata judecătoriei în urma expirării ordonanței de reținere. Cererea de arestare nu apucat să fie judecată la timp, întrucât magistratul a întârziat la serviciu.

Moldovan Paul Alin, zis și "Mucea", a fost reținut de polițiștii din Dej în dimineața zilei de 1 februarie, acuzat că ar fi violat o tânără de 17 ani din Cășeiu, județul Cluj. Bărbatul a amenințat-o pe fată în propria ei casă, după ce a așteptat momentul în care minora era singură.

Suspectul de viol a fost reținut de polițiști, miercuri, pentru 24 de ore și urma să fie prezentat în aceeași zi instaței cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Dej a transmis, însă, că propunerea nu se mai poate judeca miercuri și a acordat un alt termen pentru joi.

„Judecătorul nu a ajuns la muncă”

Joi dimineața, procurorul care se ocupa de caz s-a interesat de ora la care este stabilită judecarea cererii de arestare. I s-a transmis că nu se știe încă acest lucru deoarece „judecătorul nu a ajuns la muncă”, potrivit Evenimentul Zilei.

La ora 13, ordonanța de reținere de 24 de ore a expirat, iar polițiștii din Dej au fost obligați să îl elibereze pe bărbatul acuzat de viol. O oră mai târziu, Judecătoria Dej a analizat și a încuvințat cererea de arestare, iar la ora 16:00 a fost emis mandatul de arestare, însă Moldovan Paul Alin nu a mai fost de găsit și a fost dat în urmărire.

Bărbatul a fost depistat abia astăzi, de polițiștii din Dej, pe raza comunei Cășeiu. Suspectul a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea punerii în executare mandatul de arestare preventivă emis de instanță.

Comenteaza