Video Foto Cum arată casa din Dej, în care un copil de 9 ani era mâncat de viermi şi putrezea de viu lângă trei adulţi

Cum arată casa din Dej, în care un copil de 9 ani era mâncat de viermi şi putrezea de viu lângă trei adulţi
Cum arată casa din Dej, în care un copil de 9 ani era mâncat de viermi şi putrezea de viu
Cum arată casa din Dej, în care un copil de 9 ani era mâncat de viermi şi putrezea de viu
Cum arată casa din Dej, în care un copil de 9 ani era mâncat de viermi şi putrezea de viu

Cazul copilului din Dej care a fost mâncat de viermi de viu a îngrozit opinia publică şi autorităţile. Cel mai grav este că acest lucru se întâmpla în timp ce în aceeaşi casă locuiau şi trei adulţi: mama copilului, bunica lui şi noul iubit al mamei.

Cazul băiatului de 9 ani de la Dej i-a ingrozit până şi pe medici şi pe poliţişti, iar neglijenţa femeii care i-a dat viată şi ar fi trebuit să îl protejeze este una greu de imaginat. Cu trei adulţi în apartament, Valentin a fost pur şi simplu ignorat şi lăsat să se stingă tot mai mult de la o zi la alta.

Copilul avea răni adânci, infectate, mâncate de muşte şi de viermi pe aproape întregul corp. În timp ce băiatul se zbate să supravieţuiască într-un spital din Cluj, mama lui a fost arestată preventiv şi este cercetată pentru tentativă de omor.

Locuinţa de pe strada Crângului din Dej este un adevărat focar de infecţie, aşa cum arată dejeanul.ro.  Cu stive de lucruri nefolositoare, aşezate de pe podea până în tavan. Pe lânga acestea, mirosul este unul de nesuportat, iar casa este plină de muşte.

Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale de la Cluj-Napoca, iar mai apoi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Procurorii o cercetează în acest moment pe mamă pentru rele tratamente aplicate minorului şi tentativă de omor.

O anchetă a fost deschisă şi de cei de la Direcţia de Protectie a Copilului Cluj, care au dispus de urgenţă preluarea copilului din familia respectiva. De asemenea, inspectorii cer decăderea femeii din drepturile părinteşti.

Sursa: Dejeanul.ro.

loading...
Comenteaza