Foto Cum arată cea mai nouă piață volantă a Clujului! Tișe: „Produse de cea mai bună calitate, direct de la producători”

Piața volantă care funcționează sub brandul „Produs de Cluj” este amplastă în Parcul Industrial TETAROM I din municipiul Cluj-Napoca.

Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Parcului Industrial Tetarom, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca asigură continuitatea pieței volante destinate clujenilor, de pe platforma Cluj Arena, punând la dispoziție locația din Parcul Industrial Tetarom I, str. Tăietura Turcului, nr. 47, pe perioada Festivalului Untold.

Astfel, marți - 1 august, miercuri - 2 august, piața volantă se va desfășura, în proximitatea clădirii A2 - cea de sticlă cu 5 etaje.

Potrivit reprezntanților forului administrativ județean, sâmbătă, 5 august, aceasta va fi relocată în parcarea clădirii A1 - clădirea roșie.

„E o inițiativă care beneficiază de întreg sprijinul nostru. E important ca locuitorii Clujului să poată cumpăra produse de cea mai bună calitate, direct de la producători, fără întreruperi. Tocmai de aceea, infrastructura noastră, administrată de Tetarom, le stă la dispoziție și îi așteaptă pe clujeni în număr cât mai mare”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Producătorii care participă la piața volantă din Parcul Industrial TETAROM I vor avea la dispoziție, în mod gratuit, standurile Asociației Produs de Cluj, ceea ce va asigura un aspect estetic unitar.

Comenteaza