Cum au strâns elevii din Mănăştur bani pentru colegii lor orfani GALERIE FOTO

Cum au strâns elevii din Mănăştur bani pentru colegii lor orfani GALERIE FOTO
Târg de iarnă cu ornamente de sărbători şi felicitări confecţionate de elevi, la o şcoală din Mănăştur. Banii colectaţi vor fi donaţi elevilor orfani şi nevoiaşi care învaţă la această şcoală.

Târgul a avut loc la şcoala "Ion Creangă", timp de trei zile, şi s-a încheiat azi. Elevii școlii au confecționat și au vândut felicitări, coronițe de Crăciun, globuri din diferite materiale, îngerași

sănii și căciulițe pentru Moș Crăciun, sfeșnice şi fulgi de zăpadă.

"Am vrut ca prin această acțiune să îi sprijinim pe copii să se integreze mai bine în comunitate și să învețe că adevăratele valori își au încă un loc important în viața noastră", spune directorul adjunct Marinela Brad. În total elevii au strâns peste 1.000 de lei.

Târgul de iarnă a fost coordonat de profesorii Nelica Ardelean, Mirela Costache și Mira Hagianu. În total, în cele trei zile de târg, în activitate au fost implicați peste 500 de elevi din clasele I-VIII de la Școala Ion Creangă.

Școala "Ion Creangă" este una dintre cele mai importante unități de învățământ din cartierul Mănăștur. Aceasta a fost înființată în anul 1972, funcţionând, iniţial, cu două secţii de predare: româna și maghiară.

Etichete
Comenteaza