Cum furau angajatele CEC din Gheorgheni din banii clienţilor; ce spun procurorii DIICOT

Cum furau angajatele CEC din Gheorgheni din banii clienţilor; ce spun procurorii DIICOT
Trei angajate de la CEC Bank- Agenţia nr. 6 Cluj, Ana- Olga Coldea, Daniela Liana Brie şi Ana Maria Vincze au fost trimise în judecată de procurorii DIICOT. CEC Bank a despăgubit părţile vătămate cu sumele de bani cu care acestea au fost prejudiciate.

Potrivit rechizitoriului, citat de evz.ro, s-a reţinut,în esenţă faptul că Ana- Olga Coldea şi Daniela Liana Brie, în calitatea lor de angajate a CEC Bank - Agenţia nr. 6 Cluj, au procedat la producerea de prejudicii patrimoniale unui număr de 24 de părţi vătămate -precum şi CEC BANK, prin introducerea de date informatice nereale în sistemul informatic al CEC BANK. În ceea ce o priveşte pe Ana Maria Vincze, s-a reţinut faptul că, în calitatea sa de casier al Agenţiei nr. 6 CEC Bank Cluj, nu şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu care se aflau înscrise în fişa postului, cu consecinţa prejudicierii CEC BANK.

CEC Bank a despăgubit părţile vătămate cu sumele de bani cu care acestea au fost prejudiciate de către Ana- Olga Coldea şi Daniela Liana Brie, ca atare, CEC Bank s-a constituit parte civilă în cauză cu suma totală de 654.833,86 de lei, în ceea ce o priveşte pe Ana- Olga Coldea, în condiţiile în care Daniela Liana Brie a achitat către CEC Bank suma de 130.000 de lei, reprezentând prejudiciul produs.

Dosarul a ajuns la Judecătoria Cluj

Prin rechizitoriul nr. 166 D/P/2012 din data de 18 ianuarie 2013, s-a dispus trimiterea în judecată a Anei- Olga Coldea, Danielei Liana Brie şi Anei Maria Vincze, pentru săvârşirea infracţiunilor menţionate. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Cluj-Napoca.

Comenteaza