Cum poţi face bani pe seama "Oraşului Comoară". Concurs foto cu premii

Cum poţi face bani pe seama
Primăria Cluj-Napoca organizează pentru cel de-al şaselea an la rând concursul de fotografie "Cluj-Napoca – Oraşul Comoară", ca urmare a succesului de care s-au bucurat edițiile precedente.

Tema aleasă se învârte în jurul titlului deţinut de municipiu în 2015, cel de Capitală Europeană a Tineretului. Astfel, fotografii profesioniști și amatori interesaţi să participe sunt îndemnaţi să își înscrie în competiţie fotografii realizate la diversele evenimente care s-au desfăşurat în oraş.

"Cluj-Napoca 2015 nu este numai despre festivaluri, este despre artă, expoziții, sport, voluntariat, implicare, cultură, multiculturalitate", transmit reprezentanţii primăriei. 

Anul acesta concursul are o singură categorie, fotografie realizată cu aparatul foto, participanţii având posibilitatea să trimită maxim două lucrări. Subiectul şi modul în care sunt surprinse fotografiile sunt la alegerea fiecăruia, dar imaginile trebuie să se încadreze în tema concursului, acestea fiind apreciate în funcţie de creativitate, estetică şi originalitate.

Înscrierile în competiţie au loc până în data de 10 decembrie, urmând ca anunţarea câştigătorilor să aibă loc în 12 decembrie, iar vernisajul lucrărilor participante în 17.

Pentru a intra în concurs fiecare participant trebuie să alcătuiască un dosar care va cuprinde formularul de înscriere şi fotografiile în format digital, pe care îl va depune la sediul Centrului de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei, situat pe strada Moţilor nr. 7, sau la sediile primăriilor de cartier, prin poştă - în atenţia Direcţiei Comunicare, Relaţii Publice şi Turism sau pe e-mail, la adresa concurs@primariaclujnapoca.ro.

Valoarea premiilor

PREMIUL 1 - 1000 lei + 1 voucher în valoare de 200 lei 
PREMIUL 2 - 600 lei+ 1 voucher în valoare de 100 lei 
PREMIUL 3 - 400 lei + 1 voucher în valoare de 100 lei 
Premiul special "Ioan Petcu" - un voucher în valoare de 400 lei
Mențiune specială Nikon - un voucher în valoare de 200 lei 

Regulamentul concursului poate fi consultat în documentul ataşat!

Comenteaza