Foto Cum poți obține ITP gratuit pentru mașina ta în Cluj în anul 2022

Cum poți obține ITP gratuit pentru mașina ta în Cluj în anul 2022
| Foto: Autotech / Facebook
Cum poți obține ITP gratuit pentru mașina ta în Cluj în anul 2022
Cum poți obține ITP gratuit pentru mașina ta în Cluj în anul 2022
Cum poți obține ITP gratuit pentru mașina ta în Cluj în anul 2022

În luna faptelor bune, cei de la AutoTech au găsit o metodă inedită de a-i ajuta pe cei nevoiași. În schimbul oricărei donații pentru copiii de la Căsuța Bucuriei, primești o inspecție tehnică periodică (ITP) gratuită.

Sărbătorile de iarnă ne motivează să fim mai buni și trezesc în noi dorința de a face bine. La fel s-a întâmplat și în cazul celor de la AutoTech, un service cunoscut în Cluj pentru faptele bune pe care le face pentru cei aflați în dificultate.

Anul acesta, Autotech are o propunere de nerefuzat. Compania se oferă să facă ITP-ul gratuit în 2021 sau 2022, în schimbul oricărui ajutor sau donație acordate Casei de Copii Căsuța Bucuriei.

Cum a luat naștere ideea

Campaniile umanitare nu sunt o noutate pentru cei de la Autotech, dacă ținem cont de faptul că firma oferă sprijin constant celor aflați la nevoie.

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, au dorit să ajute din nou, însă, de data asta, au încercat să se extindă și să îi încurajeze pe cei 15.000 de clienți să își deschidă inima și să ajute, după posibilități, copiii de la Căsuța Bucuriei. Astfel, îți este oferit cadrul perfect și tot ce îți rămâne de făcut este să donezi ce și cât poți, fizic sau online,  iar Autotech îți va asigura în schimb ITP-ul.

E o cutumă. Ne aducem aminte în perioada sărbătorilor că ar trebui să ajutăm. Am încercat să imprim oamenilor ideea că, așa cum ITP-ul este o necesitate, așa este și ajutorul oferit copiilor respectivi. Este o necesitate să ne implicăm”, afirmă Simion Negrea, CEO & Founder AutoTech.

Dacă 10% din persoanele care trec pragul service-ului auto din Cluj manifestă ar dona, atunci s-ar aduna o sumă suficient de importantă pentru a aduce speranță pe chipurile copiiilor de la Casa Bucuriei.

Cât durează campania

Campania este valabilă pentru tot anul 2022, însă se dorește încurajarea oamenilor să doneze acum deoarece, în momentul de față, este nevoia cea mai mare. În plus, plutește în aer bunătate și predispoziția de a ajuta, lucru de care trebuie să profităm din plin.

Practic, inițiatorii campaniei nu sunt interesați de sumele sau obiectele donate, ci vor să impregneze în mentalitatea oamenilor faptul că este foarte important să dăm din puținul nostru celui apropiat. După cum spune o vorbă din bătrâni: „Dar din dar se face rai”. Adică, tu oferi celor sărmani puțin din puținul tău, iar cei de la AutoTech te ajută la nevoie.

Cât trebuie să donezi

Clienții au libertatea de a dona după bunul plac. Nu sunt condiționați de sume, o perioadă anume și nici nu li se spune ce ar trebui să doneze.

Mulți merg să doneze haine sau rechizite. Se poate face orice fel de donație. Unii ne întreabă cât costă ITP-ul pentru a ști cât să doneze. Noi nu le spunem altceva decât <Tu donează cât vrei și ITP-ul îl facem noi, gratuit>”, mai spune Simion Negrea despre cei la care a ajuns mesajul campaniei care este pe placul publicului, iar oamenii au început deja să doneze.

AutoTech susține și organizează periodic campanii umanitare. Compania colaborează cu Beard Brothers și le repară gratuit mașinile cu care se implică în diverse campanii. ONG-ul achiziționează piesele necesare prin alte campanii, iar service-ul le oferă manopera gratuită.

Un alt exemplu de acțiune umanitară pe care au făcut-o cei de la AutoTech a avut loc la începutul pandemiei, când au reparat, fără niciun cost, mașinile medicilor, pompierilor și a tuturor celor din prima linie de luptă împotriva coronavirusului.

Am încercat să îi tragem de mânecă pe clienți să se implice în diverse activități. Nu putem merge să facem ceva activ precum cei de la CERT, dar încercăm tot ce putem face, măcar atât să oferim”, explică Simion Negrea.

Comenteaza