Foto Cum s-a produs accidentul cumplit de la Dumbrava în urma căruia un bărbat a murit? Polițiștii au deschis dosar penal

Un accident mortal s-a produs, marți dimineață, pe DN1 – E60, în localitatea Dumbrava, județul Cluj. Un camion și o autoutilitară au fost implicate.

Polițiștii au fost sesizați,la data de 13 februarie, în jurul orei 08.50, despre un accident rutier înregistrat pe DN1 – E60, localitatea Dumbrava, între o autoutilitară și un ansamblu de vehicule (cap tractor+ semiremorcă).

"Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au constatat că șoferul ansamblului de vehicule, respectiv un bărbat, de 38 de ani, din județul Brăila, care circula pe direcția Bihor-Cluj, în condiții de carosabil umed ar fi pătruns pe sensul opus de mers, acroșând cu semiremorca autoutilitara condusă de bărbatul de 49 de ani din municipiul Cluj-Napoca", a transmis IPJ Cluj.

La fața locului au fost alocate două autospeciale cu modul de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

Din nefericire, în urma evenimentului, a rezultat decesul bărbatului de 49 de ani și rănirea pasagerului din autoutilitară, respectiv un bărbat de 52 de ani.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comenteaza