Cum s-a produs accidentul de la Copăceni? Șoferul vinovat a FUGIT de la fața locului / Acum are dosar penal

Cum s-a produs accidentul de la Copăceni? Șoferul vinovat a FUGIT de la fața locului / Acum are dosar penal

Un accident s-a produs, în cursul zilei de astăzi, în localitatea Copăceni, județul Cluj. Unul dintre șoferii implicați a fugit de la fața locului. 

Polițiștii clujeni au fost sesizați în legătură cu producerea unui accident rutier, la data de 25 septembrie , în jurul orei 12.20, pe DN1 – E60, în localitatea Copăceni.

 “Polițiștii au constatat că a fost produsă o coliziune între un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, și un autoturism care circulau înspre Cluj-Napoca. Din primele verificări efectuate la fața locului s-a constatat că șoferul ansamblului de vehicule nu ar fi păstrat o distanță de siguranţă față de autoturism, acroșându-l în partea laterală.

După accident, conducătorul ansamblului de vehicule și-a continuat deplasarea, acesta fiind depistat de polițiști în localitatea Apahida, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 51 de ani”, a transmis IPJ Cluj.

În urma evenimentului, conducătoarea auto și o pasageră din autoturism, ambele de 23 de ani, au fost transportate la o unitate medicală, însă nu au rămas internate. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. 

Comenteaza