Cum s-a produs accidentul de lângă Cluj Arena. "Un kamikaze" FOTO

Cum s-a produs accidentul de lângă Cluj Arena.
"Un kamikaze din Sălaj s-a aruncat în calea tramvaiului", ne scrie un martor al accidentului de marţi dimineaţa, care a şi realizat fotografii la locul coliziunii.

 

"Un kamikaze din Sălaj s-a aruncat în calea tramvaiului. Vatmanul era negru de nervi, că au scos tramvaiul mov şi pe el din trafic pentru cel puţin o săptămână", scrie cititorul ziuadecj.ro care ne-a trimis cele trei fotografii de la accident. Informaţiile despre scoaterea din circulaţie a tramvaiului mov au fost confirmate în parte de şeful Companiei de Transport Public Cluj-Napoca. 

"Tramvaiul are avarii în partea de sus, iar partea de jos este spartă. Am anunţat asiguratorul şi sperăm ca până joi cel târziu să îl repunem în funcţiune", a spus Liviu Neag. Maşina implicată în accident, un Volkswagen, a fost avariată serios.

Evenimentul s-a produs marţi, în jurul orei 07:00, lângă Cluj Arena. Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital, cu diverse probleme medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Simona Vîrci, a precizat că "din primele verificări reiese că un conducător nu ar fi acordat prioritate de trecere unui tramvai şi ar fi intrat în coliziune cu acesta. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice".

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte ale producerii accidentului.

 

Comenteaza