Cum s-a produs accidentul de pe strada Teodor Mihali? Un autocar, o autoutilitară și două mașini, avariate

Cum s-a produs accidentul de pe strada Teodor Mihali? Un autocar, o autoutilitară și două mașini, avariate
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de marți, pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca. În urma incidentului un autobuz, o autoutilitară și două mașini au fost implicate.

Polițiștii au fost sesizați, la data de 5 martie, în jurul orei 11.30, despre un accident rutier produs pe strada Teodor Mihali din municipiu, soldat cu rănirea a două persoane.

"Din activitățile preliminare de cercetare efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul s-ar fi produs în urma coliziunii dintre 2 autovehicule care circulau pe același sens de mers.Ulterior, unul dintre autovehicule a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde ar fi acoșat un autocar destinat școlii de șoferi, la volanul căruia se afla un cursant, iar apoi un alt autoturism", a transmis IPJ Cluj.

În urma evenimentului au fost transportați la spital conducătorii a două autoturisme, respectiv un tânăr de 23 de ani și un bărbat de 37 de ani.

Traficul a fost dirijat alternativ pentru aproximativ 45 de minute. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Comenteaza