Cum s-a produs accidentul de pe strada Traian Vuia din Cluj? Un motociclist a ajuns sub o dubă

Cum s-a produs accidentul de pe strada Traian Vuia din Cluj? Un motociclist a ajuns sub o dubă
| Foto: isu cluj

Un accident rutier s-a produs, vineri dimineață, pe strada Traian Vuia, unde au fost implicate o motocicletă și o autoutilitară.

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane pe strada Traian Vuia, fiind implicate o motocicletă și o autoutilitară, s-a produs la data de 1 martie, în jurul orei 06.20.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că tânărul de 21 de ani, care conducea o autoutilitară din direcția străzii Vlad Țepeș, la pătrunderea pe strada Traian Vuia nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusă de un bărbat de 29 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, acesta fiind transportat la spital", a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, pompierii ajunși la fața locului l-au găsit pe motociclist sub dubă, acesta nefiind încarcerat.

"Pentru a nu agrava posibilele leziuni, pompierii l-au extras în siguranță. Acesta a fost transportat în cele din urmă la spital", a informat ISU Cluj.

Totodată, testările cu aparatul etilotest au rezultat negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza