Video Cum s-a produs accidentul din zona Teatrului Național din Cluj-Napoca, în urma căruia o mașină s-a răsturnat și 2 oameni au ajuns la spital

Cum s-a produs accidentul din zona Teatrului Național din Cluj-Napoca, în urma căruia o mașină s-a răsturnat și 2 oameni au ajuns la spital
| Foto: Facebook / Emil Boc

O mașină s-a răsturnat după ce a fost lovită din plin de un alt autoturism condus de o tânără care nu a respectat regulile de circulație.

Un accident de circulație s-a produs, duminică după-amiază, 7 aprilie, în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca.

Incidentul rutier s-a produs în Piața Avram Iancu, lângă teatru, la intersecția cu Bulevardul Eroilor.

"Din cercetările preliminare a rezultat faptul că o conducătoare auto de 24 de ani, din municipiul Turda, în intersecția semaforizatǎ cu Bulevardul Eroilor, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, acesta circulând pe Bulevardul Eroilor înspre strada Dorobanților", a transmis duminică Poliția Cluj.

În urma impactului, autoturismul conducătorului auto s-a răsturnat pe plafon. Testările celor doi au rezultat negative. Tânărul și pasagera din autoturismul acestuia au fost răniți.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a tras un semnal de alarmă privind respectarea regulilor de circulație în trafic, menționând faptul că "fiecare moment de precauție poate salva vieți".

"Atenție la …. Neatenție. Dragi clujeni, în fiecare clipă pe străzile orașului nostru, deciziile pe care le luăm la volan pot schimba vieți. Trecerea pe roșu la semafor nu este doar o încălcare a regulilor, ci o neglijență gravă față de prețul neprețuit al vieții. Aduceți-vă aminte că fiecare moment de precauție poate salva vieți. Să conducem nu înseamnă doar să ne deplasăm de la punctul A la punctul B, ci să ne asigurăm că toți ajungem la destinațiile noastre în siguranță. «O viață salvată este o lume întreagă salvată.» Haideți să facem din orașul nostru un exemplu de responsabilitate și grijă pentru ceilalți, conducând preventiv și respectând regulile de circulație. Viața este prea valoroasă pentru a fi risipită într-o clipă de neglijență", a scris Emil Boc pe pagina sa de Facebook

În cele două mașini se aflau în total cinci persoane, dintre care două au fost transportate la spital. Potrivit datele preliminare, viața lor nu este în pericol existențial.

Comenteaza