Foto Cum s-a produs accidentul GRAV de la Câțcău? Mai multe persoane, printre care și un copil, au necesitat îngrijiri medicale

Polițiștii clujeni au oferit noi informații în legătură cu accidentul grav petrecut în zona localității Câțcău.

Un accident rutier s-a produs pe DN1C, în zona localității Câțcău, în jurul orei 14.35, în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv două autoturisme și un ansamblu de vehicule.

“Din primele cercetări efectuate la locul accidentului s-a constatat că la intrarea în localitatea Câțcău, un ansamblu de vehicule condus înspre direcția municipiului Dej a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, în interiorul căruia se aflau 3 persoane. Ulterior impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism”, a transmis IPJ Cluj.

Pompierii au extras a două persoane încarcerate într-un autoturism. Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanțe SAJ și un elicopter SMURD  au ajuns la față locului.  
 
“În apelul de urgență s-a specificat faptul că într-un autoturism se află trei persoane încarcerate. Odată ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că în autoturism erau încarcerate o femeie și o minoră. Pe de altă parte, participanții la trafic au scos din autoturism un bărbat.

Minora a primit îngrijiri medicale din partea echipajelor, prezentând un traumatism la membrul inferior. De asemenea, o femeie aflată în stare gravă primește îngrijiri din partea personalului medical care încadrează elicopterul. La spital a fost transportat și bărbatul, acesta prezentând un traumatism cranian.”, a transmis ISU Cluj.

Totodată, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

Comenteaza