Cum să ne uităm la televizor. Un clujean a demarat proiectul "Înţelege televiziunea" - VIDEO

Cum să ne uităm la televizor. Un clujean a demarat proiectul
Valentin-Alexandru Jucan, clujeanul care este membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a lansat proiect intitulat "ÎNŢELEGE TELEVIZIUNEA".

"Îmi propun să explic, pe înțelesul tuturor, ce este C.N.A.-ul, cui folosește și cum este organizat, care sunt mecanismele de funcționare a presei audiovizuale. Consider că îmbunătăţirea spaţiului audiovizual trebuie să pornească şi dinspre public. Acest lucru poate fi realizat prin informarea acestuia în legătură cu drepturile pe care le are în legătură cu presa radio sau tv dar mai ales în legătură cu obligaţiile pe care radiodifuzorii le au realizarea actului jurnalistic", a explicat Jucan.

Proiectul se va derula sub forma unor clip-uri de scurtă durată pe care membrul C.N.A. le va publica în mediul on-line, pe platformele de socializare.

"Clipurile sunt destinate publicului larg, prezentate într-o formă pe înţelesul tuturor, cu un singur scop: educaţia media", a precizat Valentin-Alexandru Jucan.

Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de cel puţin un an, cu o periodicitate a publicării videoclipurilor de două săptămâni.

Comenteaza