Cum va fi vremea în noaptea de Revelion. Ce trebuie să ştie cei care vor să petreacă în aer liber

Cum va fi vremea în noaptea de Revelion. Ce trebuie să ştie cei care vor să petreacă în aer liber
| Foto: mediafax.ro

În noaptea dintre ani, meteorologii anunţă o scădere uşoară a temperaturilor, însă vântul va sufla slab, precipitaţiile vor fi slabe cantitativ şi izolate.

"O scădere de temperatură o aşteptăm pentru noaptea dintre ani, dar valori ce vor tinde să devină normale pentru data din calendar astfel încât spre dimineaţă temperatura să scadă până spre -10 grade în zonele de munte, în partea de Est a Transilvaniei, -6, -9 grade în nordul Moldovei şi local în vestul şi nord-vestul ţării iar pentru regiunile sudice înclusiv în Capitală -3, -2 grade cea mai scăzută temperatură, dar se va înregistra către dimineaţa zilei de 1 ianuarie”, a explicat pentru Mediafax meteorologul Teodora Cumpănaşu.

Vestea bună este că nici precipitaţiile şi nici temperaturile nu vor strica buna dispoziţie a celor care vor să petreacă revelionul în aer liber. 

”Partea bună este că, deşi pe parcursul zilei de 31 vor fi precipitaţii destul de multe şi în majoritatea zonelor ţării, nu vorbim de precipitaţii însemnate cantitativ, se vor semnala foarte slabe, în noaptea dintre ani posibilitatea de a se semnala precipitaţii izolate se menţine doar în extremitatea de sud-est şi în partea de nord-vest a teritoriului dar asta cu siguranţă nu va strica buna dispoziţie nici măcar a celor care aleg să-şi petreacă revelionul în aer liber în oraşe.

Nici temperaturile nu sunt foarte scăzute iar vântul rămâne moderat cu doar uşoare intensificări în partea de sud-est a ţării şi izolat pe crestele montane în restul ţării vântul nu va pune probleme", a mai declarat Teodora Cumpănaşu, meteorolog în cadrul ANM.

Comenteaza