Cuplu de hoţi, prinşi pentru furt din benzinării. Ce au găsit poliţiştii VIDEO

Cuplu de hoţi, prinşi pentru furt din benzinării. Ce au găsit poliţiştii VIDEO
Două persoane bănuite că ar fi sustras bunuri din mai multe benzinării de pe teritoriul ţării au fost depistate de poliţiştii clujeni şi sunt cercetate pentru furt.

Cei doi, un bărbat de 22 de ani şi o femeie de 29 de ani, ambii din Constanţa, au fost prinşi într-o staţie peco de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Anterior, Secţia 9 Poliţie Rurală Turda fusese sesizată telefonic cu privire la faptul că aceştia ar fi sustras mai multe sticle de whisky din magazinul unei benzinării şi ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism. Mai precis, bărbatul ar fi distras atenţia angajaţilor, în timp ce femeia ar fi sustras de pe un raft patru sticle de whisky, în valoare de circa 800 de lei.

Din cercetări a reieşit că femeia, în urmă cu două zile, şi-ar fi însuşit mai multe produse dintr-o benzinărie din municipiul Braşov.

"În interiorului autoturismului cu care se deplasau au fost găsite 30 de sticle de băuturi alcoolice, produse cosmetice, CD-uri, ochelari de soare, un telefon mobil în ambalajul original, etc. Bunurile depistate, în privinţa cărora există suspiciunea că provin din comiterea de furturi, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii efectuează investigaţii în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Comenteaza