Cursă aeriană nouă de la Cluj, în vară VIDEO

Cursă aeriană nouă de la Cluj, în vară VIDEO
Cursă nouă de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu. Începând cu 25 iulie, clujenii vor putea zbura cu o companie low-cost spre Aeroportul Basel-Mulhouse-Freiburg din Elveţia.

Cursa va fi operată cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. Preţurile biletelor încep de la 129 de lei zbor cu toate taxele incluse, a anunţat compania aeriană.

Aeroportul Basel-Mulhouse-Freiburg este situat la graniţa a trei ţări: Elveţia, Franţa şi Germania. Cele două zboruri săptămânale de la Cluj vor facilita accesul românilor în zonă, dar şi al cetăţenilor celor trei ţări interesaţi de zona Transilvaniei.

"Unicitatea Aeroportului Basel-Mulhouse-Freiburg, care este administrat de două state, Elveţia şi Franţa, este, în opinia mea, un prim argument în favoarea convingerii că noua cursă va fi un succes încă de la primele zboruri.

Pe de altă parte, investiţiile făcute la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj îşi arată roadele, această nouă destinaţie fiind a doua anunţată public în mai puţin de trei săptămâni", a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Comenteaza