Cursa celor mai fericiţi 5 kilometri

Cursa celor mai fericiţi 5 kilometri
Sâmbăta va fi o zi plină de culoare şi energie. The Color Run ajunge la Cluj pentru a le oferi celor înscrişi o experienţă unică şi euforică, o cursă de 5 km care se axează mai puţin pe timpi şi mai mult pe distracţie, fiecare kilometru parcurs fiind marcat de o explozie de culoare.

Tot ce trebuie să facă participanţii este să înceapă cursa îmbrăcaţi în haine albe şi să o termine cât mai coloraţi. La fiecare kilometru un grup de oameni îi va vopsi pe alergători din cap până-n picioare în diverse culori. După cei 5 km, distracţia continuă cu un festival ce are un line-up de DJ şi două secţiuni de aerobic şi zumba cu instructori profesionişti.

Explozia de culori va fi prezentă şi la festival, unde va fi folosită din nou pudră colorată din belşug pe care participanţii o vor arunca în aer atunci când se dă semnalul, creându-se astfel un nor multicolor ce va cădea peste public. Pudra este pe bază de făină de mălai şi porumb şi coloranţi folosiţi în alimentaţie, deci nu reprezintă niciun pericol pentru participanţi.

Traseul este P-ţa Unirii Vest - P-ţa Unirii Nord - str. Iuliu Maniu - Baba Novac - M. Kogălniceanu - B-dul Eroilor.
Întoarcere - B-dul Eroilor - Universităţii - I.C. Brătianu - Baba Novac - M. Kogălniceanu - Potaisa - I.M. Klein - Napoca - S. Micu - I. Bob - I. Ratiu - Napoca - P-ţa Unirii (Sosire).

Participanţii trebuie să plătească o taxă de 95 de lei, iar cei care s-au înscris în prealabil au achitat între 59 şi 69 de lei. Din aceşti bani se oferă un kit ce conţine un tricou, bentiţă, număr de concurs, brăţară de acces la festival şi un tatuaj temporar.

The Color Run este o cursă ce se organizează în ţări din întreaga lume, iar în 2014 a ajuns şi în România. Este un eveniment ce înseamnă distracţie şi energie pozitivă, dar şi promovarea unui stil de viaţă sănătos. Mai mult de 60% din participanţi aleargă aici o cursă de 5 km pentru prima dată în viața lor, iar evenimentul contribuie la promovarea interesului pentru îmbunătăţirea stării de sănătate si a stilului de viaţă activ.

 

Comenteaza