Curtea de Apel a decis: Bica rămâne în arest

Curtea de Apel a decis: Bica rămâne în arest
Bica rămâne în arest, au decis magistraţii Curţii de Apel Cluj.

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, rămâne în arest, a decis în urmă cu puţine minute instanţa Curţii de Apel Cluj.

Sentinţa poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore, dar avocaţii lui Bica nu au decis încă dacă vor uza de această variantă. Bica se află în arest preventiv din 1 noiembrie, la penitenciarul de maximă siguranţă Gherla.

Amintim, Radu Bica, trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Cluj, a fost condamnat pentru că ar fi luat mită de la femeia de afaceri Aspazia Droniuc 10.000 de euro, din cei 20.000 de euro pe care urma să-i primească în schimbul furnizării unor informaţii care să-i faciliteze acesteia câştigarea unui contract de mentenanţă a stadionului Cluj Arena. Pe tot parcursul cercetării penale, dar şi al procesului, Radu Bica a susţinut că era vorba de un împrumut luat de la Aspazia Droniuc pentru a-şi finanţa o afacere în domeniul agricol, începută anul trecut. Aspazia Droniuc l-a denunţat pe fostul vicepreşedinte al CJ, a recunoscut că a dat mită şi a scăpat cu o condamnare de un an şi 10 luni de închisoare cu suspendare.

Etichete
Comenteaza