Cutia neagră a MIG-ului prăbuşit luni a fost recuperată

Cutia neagră a MIG-ului prăbuşit luni a fost recuperată
Cutia neagră a avionului MIG 21 Lancer care s-a prăbuşit ieri în comuna clujeană Călăraşi a fost recuperată şi va fi analizată de comisia tehnică a Ministerului Apărării Naţionale şi de Parchetul Militar Cluj, au declarat, astăzi, surse militare pentru Mediafax.
Potrivit surselor citate, pe lângă cutia neagră au fost descoperite şi fragmente umane ale celor doi piloţi decedaţi în urma accidentului aviatic.

"S-a descoperit cutia neagră a MiG-ului şi fragmente umane carbonizate ale celor doi piloţi", au spus sursele citate.

Cercetările la faţa locului au continuat şi noaptea trecută, la lumina reflectoarelor. Un elicopter militar a survolat zona în care s-a prăbuşit avionul şi a filmat resturile şi locul impactului.
Cauzele producerii accidentului aviatic sunt investigate atât de o comisie tehnică a Ministerului Apărării Naţionale, cât şi de Parchetul Militar Cluj.

Amintim, un avion MIG 21 de la flotila aeriană 71 Câmpia Turzii s-a prăbuşit ieri la ora 13.10, la 1.000 de metri de pista de aterizare. Cei doi piloţi au murit în urma impactului. Avionul executa o misiune de cercetare meteorologică pentru o serie de zboruri ulterioare. Vezi ce s-a întâmplat.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza