Dacă ați ști ce infractori vă sunt colegi de trafic în Florești... Permis ANULAT, plăcuțe FALSE, pozitiv la DROGURI

Dacă ați ști ce infractori vă sunt colegi de trafic în Florești... Permis ANULAT, plăcuțe FALSE, pozitiv la DROGURI

La data de 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsură reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru săvârșirea a 3 infracțiuni la regimul rutier.

”În fapt, la data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, în baza informațiilor de interes operativ, polițiștii au interceptat în trafic autoturismul condus de acesta pe strada Răzoare din localitatea Florești.

În urma controlului efectuat a reieșit faptul că acesta are dreptul de a conduce anulat, iar autoturismul avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare false, cele ale autovehiculului fiind reținute în data de 27.07.2023, întrucât inspecția tehnică periodică nu se afla în perioada de valabilitate.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, iar în data de 26 septembrie a.c. a fost prezentat magistraților, care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza