Dacă poliţia nu îi poate opri pe tinerii care turează motoarele noaptea prin oraş, clujenii apelează pentru ajutor la primar

Dacă poliţia nu îi poate opri pe tinerii care turează motoarele noaptea prin oraş, clujenii apelează pentru ajutor la primar

Din moment ce poliția clujeană pare să nu fie capabilă să oprească fenomenul tinerilor care se adună în diverse locuri din oraș pentru „liniuțe” sau drifturi, în ciuda sesizărilor venite din partea clujenilor, oamenii apelează pentru ajutor la primar.

Sunt 38 de grade la Cluj-Napoca şi sunt puţini clujeni care au aer condiţionat la bloc. De dormit se doarme cu geamul deschis. Dar răcoarea serii nu e suficientă pentru un somn bun deoarece cursele de maşini şi drifturile teribiliştilor din oraş îi ţin treji pe clujenii de pe strada Năvodari din Cluj-Napoca, deşi şi-au închis geamurille. Aceştia cer ajutorul primarului. 

În comentariile de la postarea informării de pe Facebook a primarului Emil Boc privind intervenția în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al oraşului în care a discutat despre infrastructura privind prioritizarea transportului în comun, clujenii i-au amintit primarului despre o altă problemă. Una veche de ani buni, dar nerezolvată a oraşului cea a curselor ilegale de maşini.

De când Primăria Cluj-Napoca a inaugurat parcarea Năvodari, cea care face legătura dintre Dorobanților și 21 Decembrie locuitorii din zonă trăiesc un coşmar. Seară de seară clujenii din zonă nu pot dormi din cauza tinerilor care se adună în parcare, ambalează motoarele și fac drifturi. 

"D-nule primar vă rugăm rezolvați cu cursele care se desfășoară în fiecare noapte în parcarea din centrul orașului pe strada Năvodari! Nu se mai poate dormi noaptea nici cu geamurile închise! Am făcut numeroase sesizări, dar degeaba, sper să găsiți o soluție și noaptea să blocați accesul în parcare! Mulțumesc sper să rezolvați această problemă!", i-a scris primarului un cetăţean al oraşului care trăieşte noapte de noapte coşmarul de pe Năvodari. 

Oamenii spun că această problemă ar putea avea o rezolvare dacă s-ar dori acest lucru, respectiv restricționarea accesului după o anumită oră cu o barieră. În caz contrar zona este o pistă de Formula 1. Platforma Primăriei este plină de astfel de sesizări cu privire la fenomenul tinerilor care se adună în diverse locuri din oraș pentru „liniuțe” sau drifturi.

Alţi clujeni, mai ironici, le transmit celor de pe Năvodari că din moment ce Jandarmeria se poate odihni de zgomorul curselor de maşini ar putea şi ei. "Jandarmeria Cluj doarme lângă, şi nu sunt deranjați. Dumneata de ce nu poți să te conformezi ca ei?". 

Însă, din moment ce parcarea nu intră în administrarea jandarmeriei, ci în administrarea primăriei, atunci oamenii speră ca cei care o administrează să o facă în aşa fel încât cursele de Formula 1 să ia sfârşit într-un fel sau altul. 

Comenteaza