Daea, despre directorul APIA Cluj: Nu mai vorbim de salvare, ci despre găsirea cadavrului

Daea, despre directorul APIA Cluj: Nu mai vorbim de salvare, ci despre găsirea cadavrului
| Foto: foto realitatea.net

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune, legat de cazul directorului APIA Cluj, Adrian Zaharia, căutat de sâmbătă seară, după ce ar fi căzut dintr-o barcă în Lacul Beliş, că speranţele ca acesta să fie găsit în viaţă sunt foarte puţine.

"Este un eveniment tragic. Din informaţiile pe care le am, acum nu mai este vorba despre salvarea unei vieţi, ci despre găsirea unui cadavru", a afirmat ministrul Agriculturii, duminică, la un post TV.

El a spus că directorul APIA Cluj se afla, sâmbătă, la o cabană de pe malul Lacului Beliş, împreună cu alte trei persoane, iar timp de mai multe ore s-a plimbat cu acestea cu barca pe lac, după care au revenit la cabană. La scurt timp, Adrian Zaharia a luat barca şi a plecat din nou, singur, la o plimbare pe lac. 

"Din informaţiile pe care le am de la directorul adjunct al APIA, Adrian Zaharia a plecat ieri cu doi băieţi şi o fată la o cabană, apoi au luat barca şi au plecat pe lac, unde au stat până pe la ora 20.30. Ei s-au întors apoi la cabană, iar la scurt timp Adrian Zaharia a decis ca, până când ceilalţi pregătesc mâncarea, să reia plimbarea pe lac şi a plecat cu barca. A luat şi vesta de salvare, pe care nu a pus-o încă pe corp. Un cetăţean a văzut barca goală, plutind în derivă, iar de atunci au început căutările", a afirmat Daea, citat de news.ro.

Comenteaza