Dan Mihalache, naș la nuntă în seara atacului de la Londra: "Mi-a stricat un pic seara"

Dan Mihalache, naș la nuntă în seara atacului de la Londra:
Ambasadorul României la Lodra, Dan Mihalache, a declarat că atacul terorist de la Londra i-a stricat un pic seara pe care o petrecea în România în calitate de naș de cununie.

„Sunt în ţară, care e problema? Am fost chiar naş. Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu înseamnă că nu am lucrat cu colegii foarte strâns ca să vedem ce e de făcut. Asta e viaţa. Am comunicat, avem celulă de criză, totul a fost sub control, de altfel cred că m-aţi auzit vorbind toată noaptea", a explicat Dan Mihalache pentru Gândul.

Mihalache a mai precizat pentru Agerpres că se fac verificări pentru a vedea dacă există români implicați în atentatul care a avut loc în Capitala Marii Britanii.

Întrebat dacă există doi români reținuți în urma atentatului de la Londra, ambasadorul Dan Mihalache a precizat: "Nu pot să confirm acest lucru. O să verificăm. Discutăm cu ministerul lor de Interne. Nu știu."

Trei atacatori au intrat, sâmbătă noaptea, cu o dubă, în pietoni pe Podul Londrei, după care au înjunghiat oameni pe stradă în zona Pieței Borough. Cei trei atacatori au fost fost împușcați mortal de poliție.

Ulterior, poliția a arestat 12 persoane în zona Barking în legătură cu atacul comis sâmbătă noaptea la Londra. Atentatul s-a soldat cu șapte morți și 48 de răniți.

Comenteaza