Dan Negru, pe aeroportul din Cluj: "Ați falimentat Tarom!'

Dan Negru, pe aeroportul din Cluj: "Ați falimentat Tarom!'

Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru a călătorit cu compania națională aeriană pe traseul Cluj-Napoca - București, prilej cu care a acuzat politicienii de falimentarea Tarom.

Tarom este falimentată cu simț de răspundere de politicieni: din unele surse, din 2.000 de angajați 800 sunt rude, multe incompetente, conform platformei Cluj Capitala

„Zbor de la Cluj spre București cu o cursa Tarom, o companie pe care ați făcut-o praf, așteptând să o vindeți ieftin și ușor. Ăștia din politică, oricare ar fi ei, ce au pus avioanele la pământ ca să-și facă mișmașurile politice ar trebui sa știe că un romăn, Traian Vuia a reușit sa fie primul om din lume care a ridicat un avion de la pământ! 

Sau că Aurel Vlaicu a murit încercând sa treacă în zbor Carpații! Ăștia și-au dat viața ca să fie primii in lume care zboară și voi, toți din politică (...), ați pus la pământ avioanele românești”, a menționat Dan Negru, în rețeaua de socializare Facebook.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) s-a autosesizat în cazul acuzațiilor că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut fostului director al Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură, anunță Digi 24. DNA a făcut deja primul pas în acest caz, astfel că a stabilit deja un calendar al audierilor. Prima care va da declaraţii este Mezei. Ea a fost citată pentru luni dimineaţă la DNA.

Comenteaza