Foto Daniel Metz renunță și la ultima funcție deținută la NTT DATA Romania. „O călătorie fascinantă se apropie tiptil de final"

Fondatorul uneia dintre cele mai de succes companii IT din Cluj, Daniel Metz, a anuțat la petrecerea de Crăciun a firmei că renunță la poziția de Președinte al Consiliului de Administrație NTT DATA Romania.

În cadrul «NTT DATA - Christmas Party 2022», am ținut astăzi ultimul speech, într-o poziție oficială, în fața clienților și colegilor mei dragi”, a anunțat Daniel Metz, fondatorul companiei EBS, actualmente NTT Data Romania, într-o postare pe Facebook.

Ce aduce 2023 pentru Daniel Metz?

Daniel Metz a anunțat ce va face în continuare și a transmis un mesaj tuturor celor cu care acesta a colaborat de-a lungul a mai bine de 20 de ani de activitate la NTT DATA Romania.

De la 1 mai 2023 voi îndeplini rolul de «Executive Advisor», ca extern. Urez noii echipe manageriale, oameni care au crescut sub mâna mea, să scrie următorul capitol al acestei povești de succes. Privesc cu mare mândrie în urmă și cu încredere spre viitor”, a conchis Daniel Metz.

Acesta se va concentra și pe cariera universitară, ocupând pozițiile de lector universitar la UBB Cluj și de cadru didactic asociat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu" din Sibiu.

Daniel Metz a înființat EBS România la Cluj-Napoca în anul 2000. A decis, în 2013, să vândă compania grupului Nippon Telegraph and Telephone (NTT) DATA din Japonia. EBS și-a păstrat denumirea timp de trei ani, după care a trecut printr-un proces de rebranding și a devenit NTT DATA Romania. 

Am vândut EBS exact atunci când trebuia. Prin preluarea de către NTT Data, Clujul a devenit un cap de pod pentru acest grup în Europa Centrală şi de Est. Voi conduce firma până când va fi nevoie de serviciile mele, echipa funcţionează şi fără mine", spunea Daniel Metz la momentul tranzacției.

 

Comenteaza