Dat afară de la locul de muncă, un clujean s-a servit cu o maşină de lux din firmă

Dat afară de la locul de muncă, un clujean s-a servit cu o maşină de lux din firmă
Un clujean care lucra la un service auto din Suceava a fost concediat. Drept răzbunare, s-a întors seara şi s-a servit cu o maşină de fiţe din service, dar şi cu scule.

Mihai N., originar din Cluj-Napoca, a lucrat o perioadă bună la un service auto din Suceava, până de curând, când a fost înștiințat că va fi dat afară, scrie monitorulsv.ro.

Supărat din cale-afară, bărbatul a ticluit un plan incredibil prin care să-și facă ieșirea din scenă. Acesta s-a întors la serviciu, după terminarea programului, a distrus lacătul care asigura poarta societății și a plecat cu un bolid de fițe, dar și cu două bormașini, două încărcătoare acumulatori, un aspirator tapiţerii, doi acumulatori auto fără marcă, două truse de scule și o staţie de emisie recepţie.

Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 10.000 de euro. Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru a dovedi implicarea persoanei suspectate în comiterea infracţiunii de „furt calificat", urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Etichete
Comenteaza