David Beckham, alături de UNICEF în lupta împotriva violenţei asupra copiilor - VIDEO

David Beckham, alături de UNICEF în lupta împotriva violenţei asupra copiilor - VIDEO
Celebrul fotbalist apare într-un spot al UNICEF care pune în evidență abuzul fizic și psihologic la care sunt supuşi milioane de copii la nivel mondial.

În film tatuajele fostului fotbalist prind viață pentru a descrie violența pe care unii copii ajung să o îndure în locuri care ar trebui să fie sigure pentru ei, cum ar fi casele în care locuiesc și școlile în care învaţă.

Tatuaje lui Beckham sunt dedicate celor patru copii ai săi, fiii Brooklyn, Romeo și Cruz și fiica Harper.

În clipul UNICEF Beckham spune: "Violența împotriva copiilor le marchează pentru totdeauna, este greșit. Încetaţi. "

Odată cu distribuirea filmului pe Instagram, fostul fotbalist a scris: "Violența poate marca copiii pentru totdeauna. Cu UNICEF am întâlnit copii care au fost expuşi la o violență teribilă și la abuz și am înţeles că cicatricile pe care poate lăsa aşa ceva sunt de lungă durată."

"Eu sunt cel care am ales să-mi fac aceste semne pe corp, dar milioane de copii poartă semne pe care nu le-au ales. Vă rog să distribuiţi acest film pentru a ajuta la stoparea violenţei asupra copiilor. E greșit. Puneţi punct. "

Potrivit contactmusic.com, Beckham colaborează cu UNICEF din 2005, când a devenit Ambasador al Bunăvoinţei. Anul trecut, la aniversarea a 10 ani de activitate în acţiuni de caritate, vedeta a lansat 7: Fondul David Beckham UNICEF, cu scopul de a contribui la schimbarea vieţii şi protejarea a milioane de copii expuşi pericolelor, în întreaga lume.

Comenteaza