De ce a ajuns în arest tânărul care a băgat în spital un bărbat cu crosa de golf: "Spuneau că dacă nu cântă lăutarii pentru ei vor face mai mult rău decât când a fost tăiat băiatul cu săbii luna trecută"

De ce a ajuns în arest tânărul care a băgat în spital un bărbat cu crosa de golf:
Magistraţii care au decis arestarea tânărului care a lovit atât de rău un bărbat, cu crosa de golf, încât l-a băgat în spital, explică decizia şi spun că acesta s-a făcut vinovat de "violenţă extremă".

Instanţa Tribunalului Cluj şi-a motivat decizia în cazul lui Rareş Petrar, acuzat de tentativă de omor după ce a făcut scandal în clubul clujean "Nox". "Când fraţii Cherecheş au ajuns între tejghea şi vitrinele cu băutură, administratorul şi barmana afirmă că persoana care era ru Ruha Rareş a luat crosa şi l-a lovit pe unul dintre fraţii Cherecheş în creştetul capului, de două ori, precum şi pe celălalt frate Cherecheş peste mână, cel lovit în cap căzând imediat jos în urma loviturilor primite", arată instanţa. "Cei trei din personalul barului (administratorul Vlad Sarca, fratele său Ovidiu Sarca şi Barmana Angela Oprea-n.red.) mai susţin că văzând ce se întâmplă au apăsat butonul de panică, iar între timp Ruha Rareş a intervenit între fraţii Cherecheş şi cel cu crosa de golf să-i despartă, mai văzând că şi băiatul cu numele Răceanu Sergiu, zis "Picaciu", a dat cu pumnii în fraţii Cherecheş; iar văzând că scandalul se amplifică au sunat la telefonul de urgenţă 112, anunţând Poliţia".

Sergiu Ruha a declarat în faţa instanţei că în timp ce se afla în local aici au intrat fraţii Cherecheş, în stare de ebrietate, recalcitranţi. "Spuneau că dacă nu cântă lăutarii pentru ei vor face mai mult rău decât când a fost tăiat băiatul cu săbii luna trecută", arată el în faţa instanţei, "fapt pentru care i-a trimis un mesaj fratelui său Ruha Rareş, care după circa cinci minute a sosit acolo cu un alt băiat pe care ştie că se numeşte Rareş şi un altul căruia îi spune "Picaciu".

Rareş Petrar a recunoscut fapta şi a motivat că l-a lovit pe Cherecheş cu crosa de golf după ce acesta din urmă l-a ameninţat că îl taie cu o sabie. Credea că e înarmat şi că intenţionează să-l taie cu cuţitul. S-a temut pentru viaţa sa datorită ameninţărilor, a mai spus el în faţa judecătorilor.

Pentru că din înregistrările camerelor video s-a demonstrat că Cherecheş nu avea niciun obiect contondent în mână în momentul în care a fost agresat, instanţa a dispus că fapta agresorului e una gravă şi prezintă pericol concret pentru ordinea publică.

Vezi aici ce s-a întâmplat

Comenteaza