De ce învățământul românesc e la pământ? Cum scrie un director de şcoală din Cluj, fost inspector pentru Erasmus

De ce învățământul românesc e la pământ? Cum scrie un director de şcoală din Cluj, fost inspector pentru Erasmus

Ministrul Educaţiei este la Cluj, iar angajaţii din învăţământ s-au înghesuit să se pozeze cu Ecaterina Andronescu şi să împărtăşească experienţa pe Facebook. Neinspirată decizie când gramatica limbii române nu îţi este prieten bun.

Este şi cazul lui Ban Sorin Constantin, director la Şcoala Gimnazială Mănăstireni şi profesor de geografie la Liceul Tehnologic Vlădeasa, confom reţelei de socialiare. Ba mai mult, în trecut a fost şi viceprimar la Huedin, consilier judeţean sau Inspector pentru management şi evaluare instituţională la Erasmus+ - Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Mesajul domnului Ban sună aşa. Vă lăsăm pe dumneavoastră să decideţi ce este scris greşit: 

INTALNIREA CU DOAMNA MINISTRU ANDRONESCU ECATERINA, ISJ CLUJ ,DIRECTORII DIN JUD .CLUJ. LA ACEASTA INTALNIRE SAU DISCUTAT PROBLEME LEGATE DE SCOLII DIN MEDIUL URBAN SI RURAL (INFRASTUCTURII, NAVETA ELEVIILOR/PROFESORI, PROBLEME SFECIFICE SCOLII, SALARIZARE SI MULTE ALTE PROBLEME.......

Ministrul Ecaterina Andronescu este prezentă în aceste zile la Cluj-Napoca, la conferința națională a inspectorilor școlari generali. În cadrul acestui eveniment, organizat de ISJ Cluj, sunt prezentate prioritățile României la Președinția Consiliului UE în domeniul educației și formării profesionale.

În context, va fi analizată și implicarea școlilor românești în programul Erasmus+. De asemenea, va fi prezentat proiectul „Motivația pentru carieră” (derulat de Tenaris Silcotub în parteneriat cu ISJ Sălaj) și vor fi discutate subiecte de actualitate în învățământul preuniversitar, respectiv aspecte privind activitatea inspectoratelor școlare județene.

Joi, 7 februarie 2019, ministrul Ecaterina Andronescu participă la inaugurarea noului sediu al ISJ Cluj.

Comenteaza