DE CE NU VA AJUNGE PONTA PRESEDINTE – ora 22.00, „Jocuri de Putere”

DE CE NU VA AJUNGE PONTA PRESEDINTE – ora 22.00, „Jocuri de Putere”
Dupa 25 de ani de la revoluţie, românii s-ar putea trezi cu un preşedinte care menţine privilegiile activiştilor, se indoieşte de independenţa justiţiei, nu suportă criticile presei şi confunda anticomunismul cu securismul. Cine-l poate bloca pe Victor Ponta? Îşi doresc românii un mincinos în fruntea statului?

În această seară, de la ora 22.00, urmăreşte „Jocuri de Putere" pentru a afla de la invitatii lui Rares Bogdan de ce nu va ajunge Ponta preşedinte. De ce nu este Favoritul chiar Alesul? Scrie pe jocurideputere@realitatea.net şi pe facebook, la "Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan", cum poate fi Victor Ponta învins în alegeri!

Iar de la ora 23.00 descoperi alături de invitatul special al lui Rares Bogdan, ce calitati trebuie să aibă viitorul Presedinte al Romaniei- "Profil de preşedinte la 25 de ani de la Revoluţie", cu actorul Dorel Visan, invitat special la "Jocuri de putere" de la 23.00 la 00.30!

Care este profilul preşedintelui cerut de români după un sfert de veac de democraţie câştigată cu sânge după un sfert de veac de comunism?
Răspunsurile diseară, la "Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV!

 

Comenteaza