De necrezut: a fost bătut în propria-i grădină pentru că a îndrăznit să-şi cureţe gardul viu

De necrezut: a fost bătut în propria-i grădină pentru că a îndrăznit să-şi cureţe gardul viu
Respectivul gard delimita terenul dintre două proprietăţi din comuna clujeană Feleacu.

Domnul Nelu este un bărbat din comuna clujeană Feleacu în vârstă de 55 de ani. Cu ceva ani în urmă, acesta şi-a vândut nişte proprietăţi şi acum trăieşte din banii pe care i-a făcut cu ele, ducând o viaţă în aer liber, cultivându-şi grădina şi bucurându-se de confortul unui trai fără griji materiale.

Vineri, 28 august, în jurul orei 14:30, dl. Nelu se afla în grădină şi curăţa gardul viu, partea dinspre proprietatea sa, care-i delimitează terenul de cel al unei femei din localitate.

"Proprietara terenului din vecini, supărată că m-am apucat să-mi curăţ gardul viu, l-a sunat pe fratele ei, un bărbat de vreo 40 de ani, care a mai bătut şi alţi oameni din zonă, ca să-mi administreze o corecţie. Acesta a intrat la mine în grădină cu un furtun lung de vreun metru, având la capăt un metal şi mi-a ars cu el doar trei lovituri: una în zona capului, alta în piept şi cealaltă în gleznă, îndeajuns de puternice ca să mă umple de sânge", mărturiseşte dl. Nelu şi scoate dintr-o geantă o bluză îmbibată cu sânge, ca să ne-o arate.

După ce a încasat bătaia, victima a fost dus de Urgenţe de către nişte vecini, unde medicii i-au pus şase copci. "Cum să nu-mi curăţ gardul viu din grădină, doar pentru că nu vrea familia respectivă? Îi voi face să plătească. Oricum, ieri am fost deja la Poliţia din Feleacu, de unde adjunctul şefului de post m-a trimis la IML, pentru certificat, iar mâine am să mă duc la Ortopedie şi la Neurochirurgie, pentru a vedea cu exactitate ce mi-a făcut omul acela şi să-mi suplimentez, eventual, zilele de concediu medical pe care legiştii mi le vor recomanda astăzi", mai arată bărbatul.

Luni dimineaţă, medicii de la IML Cluj, după ce l-au consultat pe bărbat, i-au recomandat acestuia opt-nouă zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza