De tot râsul! Grup de patru bărbaţi, prins în flagrant la furat de porci VIDEO

De tot râsul! Grup de patru bărbaţi, prins în flagrant la furat de porci VIDEO
Un grup de bărbaţi a fost surprins în flagrant delict de poliţiştii clujeni, imediat după ce ar fi sustras mai multe animale dintr-o fermă.

Ei au fost prinşi în urma unei acţiuni special organizate în acest sens de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie Rurală Baciu. Având indicii că cei în cauză urmau să sustragă animale, oamenii legii au acţionat în zona unei ferme din Baciu în incinta căreia bărbaţii ar fi pătruns fără drept.

Autoturismul cu care persoanele au părăsit locul faptei a fost urmărit în trafic de echipajele de poliţie şi blocat la ieşire din localitatea Sânpaul, spre judeţul Sălaj. Pentru a-şi asigura scăparea, cei patru au abandonat vehiculul, fugind spre pădurea din apropiere, informează poliţiştii.

"Pe bancheta din spate a autoturismului abandonat au fost găsiţi doi porci vii, iar în portbagajul acestuia opt purcei. Prejudiciul reclamat, de aproximativ 2.500 de lei, a fost recuperat, animalele fiind restituite părţii vătămate", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbaţii, cu vârste cuprinse între 27 şi 39 de ani, sunt toţi din Baciu, iar autoturismul a fost condus de o persoană care nu avea permis de conducere.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Comenteaza