De tot râsul: un indicator rutier arată o distanță imposibil de mică între Cluj-Napoca și Dej

De tot râsul: un indicator rutier arată o distanță imposibil de mică între Cluj-Napoca și Dej
Un indicator rutier instalat pe DN 17 conține date eronate. Astfel, între Cluj-Napoca și Dej distanța este imposibil de mică.

Instalat sâmbătă la ieşirea de pe şoseaua de centură a Sucevei pe DN 17, indicatorul arată că de la Suceava şi până la Dej sunt 179 de kilometri, în condiţiile în care distanţa reală este de 251 de kilometri, iar până la Cluj Napoca, 182 de kilometri, când distanţa este de 310 kilometri. Conform datelor prezentate, distanța dintre Cluj-Napoca și Dej ar fi de doar trei kilometri, și nu de 57 de kilometri (potrivit distanta.ro). 

Acelaşi indicator arată că de la Suceava la Câmpulung Moldovenesc sunt 148 de kilometri, în realitate distanţa fiind de 58 de kilometri, în timp ce între Suceava şi Gura Humorului distanţa ar fi de 145 de kilometri, în condiţiile în care aceasta este de 36 de kilometri.

Potrivit datelor de pe spatele indicatorului, acesta a fost executat de o firmă de semnalizare rutieră din judeţul Timiş, scrie Mediafax. Cu doar 400 de metri înaintea acestui indicator este montat, de mai mulţi ani, un alt panou rutier pe care sunt scrise datele corecte.

 

 

Comenteaza