Dealeri de droguri prinşi la Cluj. Cannabisul venea din Spania, cu curierul VIDEO

Dealeri de droguri prinşi la Cluj. Cannabisul venea din Spania, cu curierul VIDEO
O reţea infracţională care procura, vindea şi deţinea cannabis pentru consumul membrilor a fost prinsă de ofiţerii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi de procurorii DIICOT Cluj-Napoca.

Procurorii arată că drogurile proveneau în principal din Spania şi erau trimise în România prin firme de curierat. Ulterior, pe piaţa din Cluj, aceste droguri erau comercializate cu sume cuprinse între 50 şi 70 de lei pentru fiecare gram.

Conform procurorilor, membrii grupării sunt suspectaţi că au introdus în ţară şi comercializat peste un kilogram de cannabis.

Casele acestora au fost percheziţionate ieri, iar de la domiciliile membrilor procurorii au ridicat 58,4 grame cannabis şi 11 plante de cannabis cu inflorescenţe, dar şi un cântar digital pentru porţionarea drogurilor.

Reţeaua este formată din trei persoane dintre care un minor - B.L., de 17 ani, R.F., de 19 ani K.A., de 21 de ani. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore astăzi, pentru infracţiunile de trafic şi deţinere de droguri de risc.

 

 

Etichete
Comenteaza