Deep Purple, 5 limuzine pentru 5 oameni. Ce pretenţii are trupa la Cluj şi cum vei circula în centru în ziua concertului

Deep Purple, 5 limuzine pentru 5 oameni. Ce pretenţii are trupa la Cluj şi cum vei circula în centru în ziua concertului
Un număr de 10.000 de bilete au fost vândute până în această dimineaţă la concertele din weekend de la Cluj, susţinute de Deep Purple şi UB40.

Pentru concert organizatorii restricţionează circulaţia auto vineri, astfel între orele 15 şi 23 circulaţia va fi închisă de la podul Napoca până la podul Garibaldi; doar tramvaiul va putea circula pe acest tronson. Strada Cardinal Iuliu Hossu va fi şi ea închisă de la intersecţia cu George Coşbuc iar aleea Stadionului va fi închisă poână la strada Uzinei Electrice.

 

Ruta autobuzului 30 va fi deviată în sensul de mers din Mărăşti către Grigorescu pe Calea Moţilor. De pe strada George Coşbuc acesta ajunge pe strada Cardinal Iuliu Hossu iar la Opera Maghiară face buclă pe Splaiul Independenţei spre Hotel Napoca, după care reia ruta normală. Autobuzul 30 va avea o staţie şi în piaţa Mihai Viteazu.

În zona străzilor Coşbuc şi Iuliu Hossu va fi amenajată o staţie special pentru spectatorii care vin la concert.

"Potrivit programului stabilit cu organizatorii şi Primăria, noi recomandăm ca şoferii să-şi lase maşinile în parking-uri sau să utilizeze transportul în comun. Accesul pe stadion e interzis cu umbrele", a explicat generalul Aurel Litan, şeful Inspectoratului de Jandarmi Cluj. El a arătat că o sută de jandarmi vor asigura ordinea şi paza în tmpul celor două concerte de vineri şi sâmbătă.

Membrii trupei Deep Purple vor produse proaspete şi mâncare de calitate; aceştia au cerut veselă normală, nu de unică fpolosinţă, bere germană de calitate, dar şi autohtonă. Potrivit organizatorilor cei cinci membri ai trupei vor avea cinci limuzine care să-i transporte.


Până la ora transmiterii acestei ştiri s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete la concert, care are o capacitate de 30.000 de persoane. După experienţa organizatorilor, majoritatea biletelor vor fi vândute în ultimele zile.

Comenteaza