Demonstraţii de dresaj canin şi parada raselor, în weekend, la Cluj

Demonstraţii de dresaj canin şi parada raselor, în weekend, la Cluj
Timp de două zile, sâmbătă şi duminică, câinii vor fi în centrul atenţiei publicului larg. Iubitorii de patrupede sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare la cea de-a şaptea ediţie a "Hiperparadei animalelor".

 

În programul evenimentului sunt incluse demonstrații de dresaj canin, sporturi și utilități ale câinilor, dar şi o paradă a raselor.

Participanţii vor putea face cunoștință cu câinii de salvare şi câinii de serviciu aparținând Ministerului Afacerilor Interne, școli de dresaj, practicanți ai sporturilor canine, dar şi câini din peste 20 de rase ai crescătorilor clujeni. 

De asemenea, persoanele interesate vor putea afla direct de la specialişti informaţii despre rasele de căţei, școala de dresaj potrivită pentru câinele deţinut, unde să îşi lase cățelul pe perioada concediilor, clinicile veterinare unde îşi îngrijiească patrupedul sau activitățile sau sporturile pe care le pot practica împreună cu animalul de companie. 

Evenimentul este organizat cu prilejul "Zilei internaționale a câinilor de salvare" și a „Zilei Jandarmeriei Ardelene" de către Asociația pentru Câini de Salvare Transilvania și Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj în parcarea hipermarketului Cora, între orele 10:00 şi 16:00. 

 

Comenteaza