Depăşiri interzise surprinse cu camera video pe DN 1 Cluj VIDEO

Depăşiri interzise surprinse cu camera video pe DN 1 Cluj VIDEO
Un clujean a postat pe site-ul trafictube un video în care a surprins depăşiri interzise pe DN1 Cluj, în apropierea localităţii Căpuşu Mic. În data de 28 octombrie, o astfel de depăşire s-a soldat cu victime.

"Configuraţia curbei îţi lasă o falsă impresie că ai vizibilitate şi că aceasta poate fi abordată cu viteză mare. Pentru acest motiv există indicatoare de limitare a vitezei, de depăşirea interzisă şi marcaje vibrante, dar pe care se pare că mulţi le ignoră. În data de 28 octombrie, o astfel de depăşire s-a soldat răniţi", scrie autorul clipului pe trafictube.ro

"Nu mai puţin de trei maşini au fost implicate într-un accident rutier, ce a avut loc în jurul orei 13 în Căpuşu Mic, pe DN1 E60 spre Oradea. O persoană a fost rănită. Poliţiştii spun că o depăşire neregulamentară este cea care a provocat accidentul. DN1 E60 este cel mai periculos drum din Cluj, cu cele mai multe accidente înregistrate", scria ziuadecj.ro la acea vreme.

În aceeaşi zi, în judeţul Cluj, au mai avut loc încă două accidente rutiere: unul la intrarea în localitatea Corpadea (două maşini au fost implicate în accident, o persoană a fost rănită), iar al doilea incident rutier a avut loc în Dumbrava (două autoturisme au provocat un accident soldat cu rănirea unei persoane).

Comenteaza