Denunţătorul şefului Unifarm, deputatul clujean Emanuel Ungureanu, susţine că acesta are şi complici

Denunţătorul şefului Unifarm, deputatul clujean Emanuel Ungureanu, susţine că acesta are şi complici
| Foto: Mediafax foto - Alexandru Dobre

Vicepreşedintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, Emanuel Ungureanu, este martor în scandalul achiziţiilor Unifarm, dar în acelaşi timp este şi denunţătorul şefului Unifarm, Adrian Ionel.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Emanuel Ungureanu a declarat pentru Mediafax, după ce Adrian Ionel a fost pus sub acuzare pentru luare de mită, că măştile cumpărate de Unifarm erau non-medicale, fără certificat de conformitate, şi apoi ele erau vândute Ministerului Sănătăţii.

Emanuel Ungureanu l-a acuzat pe Adrian Ionel de cinism şi a afirmat că acesta are şi complici.„Afirm public acum că e vorba şi despre alţi funcţionari din cadrul Unifarm care sunt complici la luare de mită, abuz în serviciu, fals în înscrisuri. Vorbim despre mai multe fapte”, a declarat deputatul USR. 

Potrivit lui Ungureanu, măştile neconforme au ajuns atât în spitale, cât şi la primarii de sector din capitală, au ajuns şi la DSP-uri, „au fost vândute şi poliţiştilor”.

„Adrian Ionel era doar capul unor reţele care aveau la capăt, atenţie, clanuri de tip interlop, şi o întreagă triada cu mafia chineză, cu multe”, a menţionat vicepreşedintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, Emanuel Ungureanu.

Conform deputatului, măştile neconforme au fost cumpărate, plus alte echipamente, dintr-un împrumut din Trezorerie, iar Ministerul Sănătăţii a cumpărat practic echipamente de la Unifarm „de două ori”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza