Deputatul Giurgiu, voluntar la Primărie, a ajuns la Urbanism, ca să modifice legi FOTO / VIDEO

Deputatul Giurgiu, voluntar la Primărie, a ajuns la Urbanism, ca să modifice legi FOTO / VIDEO
Deputatul clujean Mircia Giurgiu şi-a început în această dimineaţă munca de voluntar la Primăria din Cluj-Napoca şi a ajuns la biroul de urbanism, unde i s-a propus să modifice legi. "Aici ne este cel mai util", spune viceprimarul Radu Moisin.

Giurgiu spune că va reveni la Primărie o dată pe săptămână, unde lucrează timp de o zi ca voluntar. Deocamdată în această dimineaţă Giurgiu s-a întâlnit cu viceprimarul Radu Moisin, care l-a trimis la biroul de Urbanism şi i-a explicat de ce în acest departament este cel mai util: "Cel mai mult ar putea ajuta Primăria şi pe cetăţeni prin iniţiative legislative. Am pregătit un set de propuneri de modificare a legii construcţiilor, a Urbanismului şi a Legii mediului, pentru a scurta unele termene şi de a birocratiza unele proceduri care există acum şi unde Primăria nu are pârghii să intervină", explică Moisin.

"Vrem să scurtăm termenele de obţinere a autorizaţiilor de construcţii. Voi avea discuţii şi cu domnul viceprimar ca să găsim soluţii la problemele concrete ale cetăţenilor, pentru că fiecare cetăţean consideră că problema lui e cea mai importantă şi până nu o rezolvă nu e mulţumit", a spus Giurgiu după ce a aflat unde a fost repartizat ca voluntar.

vezi aici ce spune viceprimarul Radu Moisin despre atribuţiile voluntarului Mircia Giurgiu:

vezi ce spune Mircia Giurgiu despre noile atribuţii de voluntar:

Comenteaza