Descindere a polițiștilor la Beliș. Control la ambarcațiuni și vânători

Descindere a polițiștilor la Beliș. Control la ambarcațiuni și vânători

Polițiștii clujeni se află sâmbătă într-o acțiune de control pe lacul Beliș, din județul Cluj. Ambarcațiunile, vânătoarea, pesta porcină, dar și circulația în zona montană sunt pe agenda acestora.

”Începând cu ora 13:00, sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, a fost demarată o acțiune pe luciul de apă al lacului de acumulare Beliș Fântânele precum și în traficul rutier, pe raza comunelor Beliș, Călățele și Mărișel.

Scopul acțiunii este asigurarea unui climat de sănătate publică în contextul răspândirii coronavirusului, prevenirea și combaterea ilegalităților la regimul navigației civile, protecția mediului. 

De asemenea, se acționează în vederea prevenirii răspândirii virusului pestei porcine africane și prevenirii și combaterii faptelor ilegale la regimul silvic”, a transmis Inspectoratul Poliție Județean Cluj.

 Acțiunea este desfăsurată în sistem integrat cu participarea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, ISU Cluj, Agenția Natională de Pescuit și Acvacultură și Parcul Natural Munții Apuseni.

Comenteaza