Descinderi, în miez de noapte, în centrul Clujului. Câte amenzi au dat polițiștii

Descinderi, în miez de noapte, în centrul Clujului. Câte amenzi au dat polițiștii
| Foto: Arhivă

Polițiștii clujeni au desfășurat, miercuri, o acțiune în zona centrală din Cluj-Napoca, în vederea prevenirii și combaterii faptelor de natură contravențională și infracțională.

Miercuri, în intervalul orar 01.30 - 03.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție și cei din cadrul Biroului Rutier Cluj - au desfășurat o acțiune comună în zona centrală a municipiului. 

Scopul acțiunii a fost acela de a preveni comiterea infracțiunilor cu violență, a tâlhăriilor, a infracțiunilor contra patrimoniului, a furturilor din auto sau a celor de telefoane, genți, poșete, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere. S-a acționat, cu precădere, pe Bulevardul Eroilor, strada Memorandumului, Piața Unirii și Piața Muzeului.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 41 de persoane, fiind controlate 32 de autovehicule. Abaterile constatate de polițiști au impus aplicarea unui număr de 16 sancțiuni contravenționale, în cadrul acțiunii fiind constatată, totodată, o infracțiune la regimul rutier.

Comenteaza