Descoperire macabră: fragmente dintr-un cadavru uman, găsite la liziera pădurii Hoia

Descoperire macabră: fragmente dintr-un cadavru uman, găsite la liziera pădurii Hoia
Fragmente dintr-un corp uman au fost descoperite luni după-amiază la liziera pădurii Hoia de un bărbat care a anunţat imediat Poliţia.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, a declarat că poliţiştii au fost anunţaţi de un bărbat că la marginea pădurii Hoia din Cluj-Napoca a găsit mai multe fragmente dintr-un cadavru uman, la faţa locului deplasându-se pentru cercetări mai multe echipe de criminalişti şi lucrători de investigaţii criminale, precum şi un medic legist.

"În jurul orei 15.00, un bărbat a sesizat Poliţia cu privire la faptul că a descoperit fragmente de cadavru uman, la liziera pădurii Hoia. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili identitatea persoanei decedate şi circumstanţele în care a survenit decesul acesteia", a spus Vîrci.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Mediafax că fragmentele de cadavru uman descoperite la liziera pădurii se află în stare avansată de putrefacţie, astfel că medicul legist nu a putut stabili dacă persoana decedată este bărbat sau femeie. Aceleaşi surse au spus că în apropiere de locul unde a fost descoperit cadavrul au mai fost găsite câteva obiecte vestimentare şi o frânghie, acestea urmând să fie analizate, însă nu au fost găsite documente de identitate.

Potrivit anchetatorilor, după finalizarea cercetărilor, cadavrul urmează să fie transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj, pentru efectuarea necropsiei.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza